Bloggnorge.com // #SakteMenSikkert
Start blogg

#SakteMenSikkert

Observasjoner i hverdagen og Hei rygg hvordan har du det?

Dag 1 – Trøtt og surrete…

Kategori: #SakteMenSikkert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 27. mai , 2015 kl. 20:50

Dagen har kommet, jeg er på plass :-)

Kjørte hjemmefra kl 06.15, med innlagte pauser så var jeg framme på Høylandet litt før 10.30, en halvtime før jeg hadde fått beskjed om å møte i resepsjonen. Timing ;-) Jeg var litt i tvil, et lite øyeblikk, om jeg skulle ta til høyre hvor det sto «Varelevering» eller om jeg skulle ta til venstre hvor det sto «Hovedinngang». Jeg valgte det siste… Lurt.

Namdalen Rehabilitering - "Here I come"...

Namdalen Rehabilitering – «Here I come»…

Romfordeling, infomøte, en liten spasertur og tre måltider senere så er denne kroppen trøtt. Skikkelig trøtt…
Rommet og lokalene ser uforskammet bra ut, dette tror jeg blir knall. Alle forutsetninger er tilstede, nå er det opp til meg, dette skal jeg klare. Dette må jeg klare. Banna bein, nå vil jeg tilbake til et så normalt liv som mulig, reisen har virkelig begynt. Det fortjener jeg. Det skylder jeg meg selv, det skylder jeg familien min. En far og en ektemann har begynt på en viktig reise. Før jeg blir for filosofisk på grunn av trøtthet gjør jeg nok lurt i å avslutte for i dag.

Morgendagen byr på kartleggingsmøter og treninger og hva ellers dagen måtte by på, så får vi se i morgen gjennom tekst og bilder hvordan det er her og hvordan dagen har gått.

Takk for at du tar deg tid til å lese :-)

 

#SakteMenSikkert

 

En trøtt hilsen fra

 

Kenneth Hasselstrøm

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.