Bloggnorge.com // #SakteMenSikkert
Start blogg

#SakteMenSikkert

Observasjoner i hverdagen og Hei rygg hvordan har du det?

Plutselig ble det helt stille…

Kategori: #SakteMenSikkert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 30. august , 2015 kl. 10:38

 

Heisann

Nå er det lenge siden jeg la ut noe på bloggen min. Årsaken er, om noe kjedelig, at jeg rett og slett ikke har følt at det har vært noe å skrive om. En kort lydblogg har forklart og beskrevet min erfaring med å slutte med snus. Der har det ikke skjedd stort den siste tiden, jeg holder meg fortsatt. Har tidvis lyst på snus, men ikke så sterkt at det er fare for sprekk. Ikke nok til å lage ny lydblogg eller det helt store innlegget.

Så hva skjer da?

Jeg er generelt mer i bevegelse og deltar i hverdagen på en helt annen måte enn hva som har vært tonen de siste årene. Noen opp og nedturer i kropp og sinn er det selvsagt. Såpass ærlig skal jeg være at når kroppen krever fokus pga smerter så er det tyngre mentalt. Det positive nå er at jeg kommer meg hurtigere mentalt, kanskje fordi jeg tenker på en annen måte. Kanskje fordi kroppen er bedre generelt sett. Kanskje.

Men, nå…

Nå skjer det noen endringer for meg. Det er høst og hverdagen begynner å komme tilbake til normalen her hjemme. Som i de fleste andre hjem. I tillegg begynner fritidsaktiviteter for skolebarn å snike seg inn i timeplanen. Alt ligger til rette for dobbeltbooking og vanskelige prioriteringer. Håndball, sang eller teater? Alle tre? Enda flere?

I tillegg…

Jeg begynner nå i arbeidspraksis. Javel, praksis tenker du…

Det er en reell jobb, med reelle arbeidsoppgaver som etter endt praksis forhåpentligvis skal lede til en fast jobb. De første 3-6 månedene betaler NAV, altså dere andre skatteytere – så tusen takk til dere ;-) . Dette for at jeg skal ha muligheten til å venne kroppen min på en arbeidsrettet rutine, uten at en arbeidsgiver trenger å ta for store sjanser. Jeg har tross alt vært utenfor arbeidslivet en stund nå, om enn ufrivillig, så blir det sett på som et usikkerhetsmoment. Det skjønner jeg. Virkelig. Så nå har jeg muligheter til å komme meg tilbake i en arbeidssituasjon, endelig, en spennende tid ligger foran meg. Vi snakker her om 50%, noe jeg tror er nok nå i starten. Dette kan justeres i forhold til hvor mye kroppen klarer, uansett er dette en stor framgang for meg. :-)

Det var alt for denne gang, jeg kommer tilbake om ikke så lenge ;-)

«High five» fra

Kenneth Hasselstrøm

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.