Bloggnorge.com // #SakteMenSikkert
Start blogg

#SakteMenSikkert

Observasjoner i hverdagen og Hei rygg hvordan har du det?

Jeg vet ikke hvem som vet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 6. mai , 2015 kl. 11:42

Hei igjen :-)

 

Først…
Jeg klarer å holde motet sånn noenlunde oppe til tross for ei uke med mye smerter, det er hofte og fot som har vært problemet. Det kan lettest sammenlignes med å ha tannpine fra hofta og ned til tærne 24/7, hver gang man anstrenger seg så hugger det til. Men, som sagt så holder jeg motet oppe. En viktig årsak til dette er at jeg har vært flinkere til å fylle på med ting som gir meg positive opplevelser. Flere små ting som til sammen gjør hverdagen enklere. I tillegg så hjelper det at en av mine hovedinteresser, fotball, har gitt meg mye glede den siste tiden.

…så
Nå som «alle» vet noe om hvordan jeg har det, befinner jeg meg i en litt merkelig situasjon. Mange i mitt nærmiljø og i min omgangskrets vet nå litt om hva som skjuler seg bak maska. Noe jeg er komfortabel med, faktisk. Det som er interessant er at jeg vet ikke hvem som vet, bortsett fra de som har kommentert eller trykket «liker» på facebook. Slikt sett er facebook og andre sosiale medier fine arenaer for å spre slike nyheter. Mange har sikkert sett det jeg skrev uten å like eller kommentere, helt greit det også, noe som gjør at jeg fortsatt ikke vet hvem som vet. Skal stoppe der, roter meg litt bort mens jeg prøver å forklare at selv om du vet hvordan jeg har det så er det ikke sikkert at jeg vet at du vet. Eller noe slikt. Det fine med denne bloggen er at jeg slipper å legge ut og forklare hvordan jeg har det eller har hatt det. Ikke minst så slipper andre å føle at de må spørre meg om helsa når de møter meg på, for eksempel butikken, man kan hilse som vanlig eller snakke om hverdagslige ting. Ganske kjekt.

Nyhetens interesse er ferskvare, tilførselen av ferske saker er avgjørende for å holde på leserne, mener jeg å ha lest et sted. Nå har ikke jeg tenkt å bli tabloid, men det fikk meg til å tenke litt. Jeg har ingen tanker om at denne bloggen skal bli et sponsorobjekt, jeg kommer ikke til å ta med motetips eller andre rosa tema og provoserende eller sjokkerende er vel heller ikke det første som faller meg inn. På den andre side så ønske jeg jo at noen leser det jeg skriver, så hvordan skal jeg få dere der ute til å ville fortsette å lese bloggen min? Det vil jeg gjerne høre noe om :-)

En ting har jeg tenkt å gjøre, bloggen blir todelt. En side med oppdateringer fra hverdagen og en side med bakgrunnshistorien. Så da vil det bli tre faner på siden, «Hjem» – «Om meg» – «Bakgrunn».

Jeg har nettopp vært en tur i Molde, det lovte jeg at jeg skulle skrive noen ord om, samt legge ut et par bilder. Det kommer i løpet av morgendagen, torsdag 7. mai.

Inntil da…

Vi snakkes

Kenneth Hasselstrøm

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.